Испрати Испраќам барање

Производи

Home > Производи > Блистер послужавник > Фиока за електронски блистер > Поддршка за индустриски панел на црниот компјутер CCS
·
1 / 8

Поддршка за индустриски панел на црниот компјутер CCS

Поддршка за индустриски панел на црниот компјутер CCS
Поддршка за индустриски панел на црниот компјутер CCS
Контакт сега
Контакт сега

Опис на производот

Поддршка за индустриски панел на црниот компјутер CCS

Поддршката за компјутерски плескавици е еден вид материјал за пакување што е изработен од пластика од поликарбонат (компјутер). Најчесто се користи во фармацевтската, медицинската и електронската индустрија за заштита и прикажување на мали предмети како што се апчиња, таблети и електронски компоненти. Полето се формира со загревање на компјутерот пластика и обликување на истиот во специфична форма или дизајн. Познато е по својата издржливост, јасност и отпорност на промени во влијанието и температурата. Блузот фиока може да се прилагоди за да одговара на специфичниот производ што е наменет да го држи и може да се запечати со материјал за поддршка, како што се фолија или хартија, за да ја задржи содржината безбедна и докажана.


Исто така, можеме да го прилагодиме овој вид пластична послужавник што се припишува на барањата на клиентите, не само пластична лента за блистер, пластична пакување на школки и чиста пластична кутија итн.

Детали за производот

Име на производот: фиока за плускање компјутер

Големина: Прилагодете се според производите на клиентот

Материјал: компјутер

Дебелина: 0,5-1,0мм

Пример: Достапно

Повеќе детали, слободно контактирајте не!

Детали за пакување


YOU MIGHT ALSO LIKE

GET IN TOUCH

If you have any questions our products or services,feel free to reach out to us.Provide unique experiences for everyone involved with a brand. we’ve got preferential price and best-quality products for you.

Испрати Испраќам барање
*
*

Contact Us
Subscribe
Social Media

Copyright © 2024 Shenzhen Stardeal Industrial Co.,Ltd Сите права се задржани.

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати